martes, 3 de junio de 2008

LA MARATÓ DE L'ESPECTACLE


El próximo viernes 6 de junio a les 23h59 Lanònima Imperial ofrecerá una muestra de su última obra, Variacions Al·leluia, en la Marató de l’espectacle en la sala MAC del Mercat de les Flors. Esta fiesta de las artes que congrega en dos noches consecutivas a numerosas compañías del país ha anunciado que la edición de este año será la última. Des de la compañía nos gustaría homenajear a la Marató con nuestro espectáculo y felicitarles por todo el trabajo realizado durante 25 años.
http://www.marato.com/


El proper divendres 6 de juny a les 23h59 Lanònima Imperial oferirà una mostra de la seva última peça en gira: Variacions Al·leluia, a la Marató de l’espectacle a la sala MAC del Mercat de les Flors. Aquesta festa de les arts que congrega durant dues nits consecutives a nombroses companyies del país, ha anunciat que l’edició d’enguany en serà la darrera. Des de la companyia ens agradaria homenatjar a la Marató amb el nostre espectacle i felicita’ls per tot el treball realitzat durant 25 anys.


The 6th of June, Lanònima Imperial will offer a sample of its last piece, Variacions Al·leluia, in la Marató de l’espectacle in Mercat de les Flors.